Tecnofisio - Serveis assistencials i formatius http://tecnofisio.com/ Tecnofisio dirigeix els seus esforços a gestionar equips de professionals del sector sanitari, per a residències de gent gran i serveis assistencials a domicili, i a realitzar plans de formació ocupacional i formació continua. NOU WEB Mon, 10 Dec 2012 http://tecnofisio.com/ca/noticies/6_nou-web-.html

TECNOFISIO ESTRENA WEB

Amb motiu del nostre 15è aniversari, hem actualitzat completament el nostre web amb l'objectiu d'oferir-vos un millor servei, més útil i més pràctic. Amb un disseny i continguts renovats, mitjançant una navegació molt senzilla, podeu consultar en tot moment els nostres serveis i el nostre catàleg de cursos de formació ocupacional i contínua.

 

 

 


 

]]>
COL·LABORACIÓ Sat, 10 Nov 2012 http://tecnofisio.com/ca/noticies/5_collaboraci-.html

TECNOFISIO SIGNA UN CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB LA UEN

Tecnofisio i la Unitat d'Estimulació Neurològica (UEN) han signat recentment un conveni de col·laboració amb l'objectiu  de sumar esforços en l'àrea de la formació sociosanitària i l'àrea rehabilitadora.

Amb més de 15 anys d'experiència en el sector sanitari i de serveis a les persones, Tecnofisio considera un valor afegit l'experiència de la UEN en el tractament neurorehabilitador de persones amb dany cerebral adquirit, afectacions neurològiques i altres politraumatismes. Gràcies a la signatura d'aquest conveni, Tecnofisio ofereix  el model propi de la UEN a tots aquells centres amb els quals col·labora. Així mateix, es volen impulsar unitats de rehabilitació integral especialitzades, ampliar els recursos del Servei Assistencial Domiciliari i formar un equip de professionals especialitzats en les diferents línies formatives.

]]>